Legobitar...

Har du någon gång tänkt på vad lätt det är att bygga ihop saker av lego. När man väl lyckats åstakomma saker och ting som man vill ha dem så är det dags att ta i sär dem igen. Det känns lite som livet just nu. jag har fått i hop mitt liv till den perfekta kombinationen och fått allt jag drömt om (i alla fall nu =P) men så kom vändningen på en sekund och en gigantisk metior landade och slog sönder nästa hela mitt fina bygge. Vissa delar håller i hop och andra lossnar. Det är här jag befinner mig nu eller i alla fall för en timme sedan. Alla delar ligger utspridda åt alla håll och en rad olika möjligheter finns för att få i hopp dem till det där perfekta igen. frågan är nu bara om jag vill ha dem så som dem var från början eller om jag vill bygga om dem och få dem till något nytt och bättre. Jag tror på det sista och har bestämt mig för att bygga ihop legobitarna på ett nytt ocg spännande sätt. Det kan innebära lite olika saker som man måste ta sig för bi som att hitta alla legobitar. Jag har börjat leta och tror att resultatet kommer att bli bra. Förssta legobitarna sätter jag ihop redan i morgon om jag har tur och sedan är det bara att njuta av bygget av livet. Tror nog faktiskt att anledningen till att bygget slogs sönder var för att det inte var byggt med tillrekligt insikt i hur man fungerar som människa eller som konstruktör.

Svårt att se slutresultatet men bra kommer det bli oavsett hur bitarna faller på plats. Jag är djupt besviken och ledsen över att allt slogs sönder men är glad och jag får möjligheten att bygga om och skapa något bättre. Denna gång med så myck mer erfarenhet av att leka med lego =)

Tack alla som stöttat mig under denna kväll och jag skulle aldrig klarat det utan dig min ängel (M) =)

Många goa kramar till mor och far och svärmor för allta uppmuntrande ord ikväll. TACK!


bakslag...

... det sista tentaresultatet för LP3 kom idag. tyvärr klarade jag inte detta heller jag blir bara så trött. Hade varit så skönt att klara räknedelen på denna mattekurs men det får bli en hel omtenta här i April någon gång. Vi får se när man ska få tillbax krafterna till den. Känns som att krafterna är helt slut nu. Vi får se. Ha en trevlig kväll.

Kram Kram

dags igen!

.. och så var det då dags igen för nästa tenta. aldrig får man vila. nu är det grundläggande mattematik som gäller. men inte är det något man kan inte. pluggat på sedan igår så vi får se hur detta ska sluta antagligen som en pankaka med tanken på antalet timmar man kunnat lägga ner. Men ska blir så sköt att bli av med skiten så jag hoppas det går bra. Fick tillbax min Analys tenta med och det gick ju som väntat ett undekännt igen. men fick bara 3p från G. vilket jag ändå var ganska nöjd med. men det är klart att ett G hade varit bättre. Får se fram emot många roliga matte timmar med mitt lilla pluggäng. På något sätt så blir ändå matten kul när vi pluggar.

mor och far min var på besök igår. Så skönt att träffa dem ibland. så jag bjöd på en stor härlig fruktsallad med melon, äppel, päron, apelsin och vindruvor. riven vit choklad och 70% i små bitar i. Och sedan en krämig vaniljglass. Det var mummsigt det. Man får passa på att käka det när man har besök för jag äter ju inte själv upp all den där frukten på en gång. Även om det är gott   =)

Nä he nu är det väl dags att forsätta

Tentaångest!

Hej hej. kvällen före den fruktade analystentamen.
Hjälp. jag har frktat för denna enta långt inna jag började på universitetet. Men men imon kl 13.00 är den över. ska bli så skönt. alla partikulärintegrationer, andragradensdiferentialekvationer och allt vad det heter ska vara glömt hehhe nä men ska bli skönt att förhoppningsvis lägga det bakom sig.

Nu ska jag gå och läsa "genom dina ögon" som lite avkoppling innan det är dags att sova.
Ta hand om er alla.

Många många kramar

Tropisk Aroma

Ett stort grattis till min pojkvän som fyller 21 idag.
Detta firades i går med favorit tårtan "tropiska" som är mycket speciell. En riktig släkttårta som är helt magisk. Den tar några timmar att göra men är väl värt arbetet. För er som inte vet är det en krafig spockerkaka med ett chockladlager i mitten och en fantastisk glasyr över och mellan alla lagrena. Min glupska pojkvän har väntat på tårtan så länge att den nästan är slut nu så jag fick göra en kladdkaka tills dess att mina föräldrar ska komma på besök.

Ha en strålande dag och njut av solen.

Många många Kramar

sopplunch =)

Hej hej!
Idag fick jag för mig att äta soppa igen. det är så himla gott och jag får aldrig i min pojkvän detta så lunchen passar mig perfekt. Idag blev det spenatsoppa med gröna ärtor. Blev jättegott. Hälde i ett tiotal bitar fryst hackad spenat i en kastrull med ½ vatten ½ mjölk i (ca 2dl) och sedan i med ärtorna. låter detta koka och bli varmt och sedan hälde jag i skickatat vetemjöl för att slippa klumpar. slängde i lite flingsalt och varnligt salt och lite svartpeppar. Blev såååå gott. Det var nog inte sista gången.

köpte för övrigt spenaten och ärtorna som ekologiskt. Kolla på det nästa gång du handlar. det kan vara billigare som det blev för mig. =) bra för plånbok, natur och mig. =D

Ha en lika härlig vårdag som jag haft idag.

Kram

Vektorgeometrin i hamn!

Hej hej!
Nu är min matte klar jag klarade av min vektorgeometri utan marginaler. fick 20 med godkännd teoridel. G var just dessa krav. men jag är så nöjd och glad. Känns så otroligt att jag kunde klara matten. Bara två mattekurser kvar nu. Firade mitt G med en lite shoppingtur på stan med mamma. det var helt supper. Nu får jag ny energi att klara de resterande.

Idag njuter jag av att vara hundvakt. Underbara Charlie är här och vi tog en härlig långpromenad idag. Allt medans killarna låg och sov. Martins kusin är här och spelar. Skit kul hoppas att han kommer snart igen.
ha det strålande alla vänner.
Kram Kram

RSS 2.0