Marimekko

Hej igen!
Idag var jag på stan för att införskaff lite prylar till mig. Stötte då på ett STORT Problem! jag blir så ARG! Jag har gått och väntat på att kunna köpa marimekkos bruna och turkosa tyg i mönstret Unikko. Men näää då, det har slutat tillverkas och har tagits bort från deras kollektion. Jag blir såååå arg. Varför köper man inte något direkt istället för att vänta?!?!. Så om någon vet var man kan införskaffa detta ursnygga tyg och färgkombination så snälla säg till.

istället blev det nu grönt. Unikko och Marimekko i alla fall. Blir skitsnyggt men inte lika kul att ha grönt i TRE rum till våren. hade ju redan en massa turkosa ljuslyktor och liknande för att piffa upp sovrumet med. Bläää för att allt behöva vänta.

Glöm inte höra av er om ni skymtar tyget



Kram på er

Peppakaksmuffins

Hej hopp.
Återigen har det varit gigantiska hopp mellan mina inlägg.

Har bakat muffins nu i juletid. Det är bus enkelt och det är bara att göra en varnlig sockerkakssmet och sedan blanda i 2tsk pepparkakskryddor. Det är mumms.

I samband med detta så la jag hälften av smeten i minimuffinsformar vilket gör dem till läckra mummsbitar. Desutom så kan man provsmaka alla andra sorters godisar.

Kram Kram

Julgranen införskaffad.

Hej på er alla underbara. var ett tag sedan jag skrev jag vet. (skämms)
Men har haft mycket i skolan igen.
Så idag var ett skönt avbrott med att köpa julgran med Martin.
Den var så fin men det var inte lätt att hitta en som passad. de var runda, höga, låga, spretiga, ingen julgranns kännsla ja jag tror jag lyckades hitta fel med alla utom denna. Gissa om han blev tokig =P, men nu är den köpt och vi är båda glada. =D
Så efter min dans ikväll blir det till att klä den i vitt och rött och sedan mysa med glögg och lite TV.

Ha det underbart!


RSS 2.0