Beställa snart igen

Sitter och pluggar Machine Component Design I vilket verkligen inte är kul. Jag kör fast hela tiden. Tittade till mitt smink igen och insåg åter igen vad glad jag är att jag hittat något som passar min hämska hy. ibland full med finnar och nästa torr. blir lite sugen på att beställa lite mer saker men det får nog vänta till nästa lön. Hittade detta paket också som verkar spännande. =) Kram på er igen

www.beatybay.com

 


Jag har upplevt MAGI!

Jag har upplevt äkta magi! I.d. smink. det är helt underbart. min hud är lätt röda märken bara försvinner. Jag är i himmelriket. vaknade och fick den där kännslan av att jag borde verkligen inte gå upp idag. men så efter några timmar inger det på dörren och mitt smin kommer från beatybay och hela dagen känns bara fantastisk. önskar att jag trodde på sminket från första början så jag kunde ta före och efter för det är UNDERBART! Tack Mican för detta tips. Jag är KÄR i MAGIN!


Ha en underbar  vecka för det kommer jag ha!
Kram Kram

Tänker... lite för mycket...

Kollade lite på Sofias änglar. det skulle jag inte ha gjort. Dumt av mig. Tankarna seglar så klart iväg till tiden när jag var liten och den panik som fanns då. Jobbigt jobbigt... Tänker mycket på hur tacksam jag är över att så mycket har löst sig men ändå den ständiga räddslan att det ska vända igen.
Nu gäller det att vara possitiv igen för det är ju det som gör att varje dag blir så mycket bättre. Att glädjas åt även små saker gör verkligen Livet så mycket roligare.  så nu ska possitiva jag krypa ner i min säng!

Sov gott =)

Kram Kram

Måndag!

Tjoohoo måndag!
inte ofta man säger så men ibland känns det bara bättre att vakna på morgonen och bestämma sig för att det är härligt att det är måndag! Ska snart iväg till skolan. har en underbar sovmorgon på måndagar och en kort  dag i skolan. Jag hoppas desutom att mina skolböcker ska dimpa ner i brevlodan idag men den ena är slut hos deras underleverantör så jag börjar bli lite stressad över det. 5-15 arbetsdagar är ganska länge när en kurs bara är i 10 veckor. ett kapitel om dagen och " a small test" var tredje vecka. Blir tufft att hänga med men det funkar nog.

Till lite roligare grejor =) Gjorde en beställning från beatybay.com i helgen med. så nu hoppas jag verkligen att ett paket dimper ner i brevlådan. beställde get started med i.d. så det ska bli skitkul när det kommer.


ha nu en underbar vecka!

Kram Kram

i. d. Vad vet du om det?

Jag funderar över att börja använda i.d. och köpa startkitet med fundation men skulle vilja vet om det finns några andra bra produkter som man inte kan vara utan eller om det är något man ska tänka på.

Kram kram

3 på Tentan

Tjoohooo!
fick en 3:a (G) på tentan som jag skrev i tisdags. Det känns helt underbart! hade bara 1.25p från en 4 med så det var helt galet. Nu är det bara att fortsätta att skriva tentor med 3:or så att jag snart blir klar.
Kram Kram

Bloggar att följa?

Hej igen!
Nu vill jag ha din hjälp att hitta några bra bloggar att följa lite då och då och få inspiration av.
Några förslag?
Och Ella underbara du. jag har tappat bort din kan du skicka den?


Tack kära vänner!

Tillbaka till skolan.

Imon bär det av till Universitetet igen efter en underbar vecka efter tentan. Dessa dagarna har varit rena himmelriket och jag känner äntligen att krafterna börjar komma tillbaka och jag börjar nästan känna lukten av sommar och ett tredje och sista ÅR. imorgon får jag tillbaka min tenta jag skrev i tisdags och jag är supernervös men jag längtar.

Ska läsa tillverkningsteknik och maskinkonstruktion 1 nu till påsk och jag tror att det kommer att bli ganska kul. Jag ser fram emot att bli klar med dessa kurser för efter dem kommer äntligen Industriell Design II. Den ska bli hur kul som helst.

Kram Kram

En tur till IKEA snart kanske?

Vore trevligt med en tur till Ikea snart. är i ett STORT behov av någon form av klädförvaring. allt känns på tillfälligt och om jag nu ska bo hemma ett tag till så känner jag att jag måste investera lite i att få det snyggt. Har hittat detta snygga klädskåp för endast 699:- vilket känns som ett okej pris. Har inte så högt i tak och har snevägg så max bredden får bara vara en meter vilket gör utbudet ganska litet. Denna kommer med klädstång och hylla vilket borde ge mig lite mer förvaring för kläder. Men vi får väl se. man måste se den i verkligheten för att kunna avgöra om den är värd pengarna eller inte.



Bild lånad från Ikea.se (http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90121762)

Gott nytt (plugg)År!

Hoppas att detta år blir lika bra som förra. Detta blir (om allt går som det ska) mitt sista år i skolbänken Tjoohooo!
förhoppningsvis klar med en examen sommaren 2012. det känndes som en evighet när man började skriva in det i alla papper till CSN och nu börjar man inse att nästa år är jag klar! ! !
Mycket plugg detta år men sedan äntligen blir det kreativitet i livet igen! Tjoohej! !
Det kommer snart ett till inlägg...  För i år ska jag bli bättre.

Kram Kram

RSS 2.0