Muntligredovisning

Så var det dags igen för muntlig redovisning imon.
Tänkte berätta lite om vad vi gör i min nya kurs Industriell design II. Det är en UNDERBAR kurs med en massa kreativt arbete. Idag fick vi en typ av uppgift där man ska utveckla en produkt med EXTREMA designkrav på en tid under tre timmar. Vi skulle göra en klocka till Swatch med deras tydliga krav på mått och typiska detaljer. För att göra detta ännu mer begränsat fick vi också ett tema och jag fick då Vampyr. Japp jag fick också Twilight i huvudet men tror du att någon i min grupp sett någon. så klart inte! så det blev en klassisk vampyrdesign. Vi hade en del fladdemöss och en bakgrundsild på urtavlan med fullmåne gravstenar och bloddroppar. Denna klocka skulle sedan leveras i en passande kartong som skulle tillverkas i prototyp så det blev klippa, klistra och måla. Denna gjorde vi som en kista och gjorde till och med en nyckel i papper som passade. Man känner sig lite som dagisbarn men det är såååå KUL!

synd bara att jag inte har några kort.

Imon är det dock dags för redovisning av en lära gå vagn för synskadade barn. Det är vanligt att barnen inte hittar en motivation att gå eller krypa i samma ålder som seende barn så detta har varit superkul att utveckla fram.

Ha en skön kväll!

Underbart fin ny dator!

Tjoho!
Imponrad att jag redan ska skriva men jag kan inte låtabli. Jag har nämligen köpt mig en MacBook Pro 13" och jag är så glad! det kommer väl att ta ett tag innan jag vänjer mig vid Mac OSX men det gör man väl. =)

Måste också passa på att rekomendera alla VÄRLDEN BÄSTA LÅT! Bruno Mars med Grenade. den är Jättebra men martin börjar tröttna på mitt tjat om den.

Bamsekramar till er alla och ja vore superglad om alla vill skicka sina bloggadresser igen! Nu när jag bytt dator.


Det var ett tag sedan.

Det har verkligen varit några tunga veckor i skolan och jag har precis spräckt min bubbla som man ständigt i lever i innan tenta. Klarade tyvärr inte den ena kurs och den andra får vi se hur det har gott men troligtvis så sket sig den med. det blir alltså en hel del plugg denna vår med.

Just nu läser jag en kurs i Industriell design II som är skitkul och vi gör projekt varje vecka som ska redovisas. En chock kom dock när detta ska ske på engelska men det har gott över förväntan så jag hoppas verkligen att jag ska klara av denna kurs.

Annat som har hänt är också att jag sökt till en sommarkurs på universitetet som jag verkligen vill läsa. Jag har sökt men är inte riktigt behörig än. har klarat av 82,5HP och för att läsa den krävs 90HP och varje kurs som jag läser är på 7,5Hp så med lite lätt matte är det bara en kurs som saknas. sååååå sjukt retligt. Jag hoppas verkligen att det inte ska vara ett hinder för att jag ska få läsa den i alla fall. Kursen heter "hem Ljuva Hem" och om du känner igen namnet lite så kommer det från IKEA! Jag vet den är perfekt den handlar ett multidisciplinärt projektarbete men bas för produktutveckling för hemmet.


Kram Kram

RSS 2.0