Ljus...

Är inte värmeljus helt fantastiska?! Hittade denna fantastiska bild som Lina (min kär vän) har tagit till ett fotoprojekt hon skulle ta 300bilder som skulle spegla vem jag är så hon beslöt sig för att ta några kort på mina ljus. När vi började insåg Vi snabbt att jag har VÄLDIGT många. =) Här sammlades några av dem som går i gråskalan.
Ser så härligt ut. Tänkte sprida lite av det ljuset till er. som en lite tanke på att jag tänker på er alla.

ett av alla de Kort Lina tog till sitt fotoprojekt.

God natt på er.

Musik tips.

En riktigt bra låt: Lykke Li - possibility. Ni som tittat på New moon. känner nog igen den därifrån. Älskar det albumet. Soundtracken för New moon. Ligger och lyssnar på det till min bok (Twilight på engelska). Underbart. Ger en kraften tillbaks att plugga.

Ha en härlig Söndagskväll =)


Kram Kram

Grattis på Morsdag!

Ett stort grattis till Världens bästa Mamma!
Å alla andra frantastiska mammor ute i världen detta är en dag för er.
Vill också passa på att gratta min fantastiska svärmor. Måste väl räknas som mor det med=)

Många Kramar till er ALLA!

Dansupvisningen

Fantastisk helg och vad roligt hela gänget hade. =)
Ett smakprov från mina goa vänner.
Riktigt onda... Hehe...





Matte...

Så fick jag tillbaka min Grundläggande Matte För att vara godkännd måste man ha 20p på räknedelen och 1 fråga rätt på Teorin. Var övertygad om ett stort Bakslag med typ 14p eller något. Klarade inte teorin med fick 20 på räknedelen. Nöjd men så trist att vara så nära. Vet att jag skrev på frågan och att jag pluggat in den fråga exakt som från mina anteckningar. har nog skrivit den där frågan 30gånger på papper för att få pennan att skriva utan att behöva minnas. (omöjligt att få in alla dessa bevis nämligen över 40st alltså omöjligt) Å så kom den på tentan var så glad å nu har jag inte klarat den. jag Slängde iväg ett mail och hoppas att han kan rätta om den och se att jag faktiskt har förstått bara att jag missat en mening eller något. Blir bara så trött. kompleteringen av denna kan nämligen kansek komma att bli den vecka då jag åker till mallis och då är det ju kört. Planerade ju efter sista tentan. Jaja känns lite hopplöst så det är väl lika bra att gå och sova och läsa lite så att jag får tillbax energin. Den behövs om jag ska orka hela vägen imål av mitt Första läsår.

SOMMARLOV nästa veccka! JIPPI! (jobb hela sommaren i alla fall så efter 4 Inga läxor! Kan kanppt fatta det. 12 veckor av lediga kvällar utan ångest Om ni bara viste vad jag längtar. )


Många Kramar

Chockladkolapaj och Glass


Go glass.
400g cream cheese
200g kessela
1.5dl florsocker
hackad digestive.
Blanda och ställ i frys Ett stort OBS dock är att den blir VÄLDIGT hård efter ett par timmar och nu är den mer eller mindre omöjlig att ta sig igenom. Men men vill man så kan man kanske.

Denna paj finns i Leila Lindholms bok "A pice of Cake" ser dock bättre ut i hennes bok. * hehe * Orkade inte venta på att den skulle stelna.


Kram Kram

MiddagsMat =)

Jippi! har fått gör en mumsig kvällsmat idag. Det blev HemmagjordRavioli med en ostsås till förrätt och sedan grillspett med köpptfärs med mycketgrillkrydda som serverades med ugnsgrönsaker och en sallad. Mummsi =) Var så sjukt kul å göra.



Hemmagjord pasta.

3dl mjöl
1msk olivolja
1msk vatten
½ tsk salt
1ägg och 1 äggula

Blanda allt. och låt vila i kylen i en timme. bara att kavla ut. Jag vlade att lägga en klick pesto på en fyrkantig pasta bit och sedan duttar med lite vatten runt den och nypper dit ett lock. jätte enkelt och ska bara koka i saltvatten i 3min. Mums mums.




Nytt smink =)

Var på stan i måndags innan dansen för att införskaffa lite nytt smink till uppvisningen. Det är jättesvårt att hitta rätt så jag fixade experthjälp! Tack Mica=) Blev en jättemörk ögonskugga "nightfall" som efter MYCKET träning ska ge lite sotiga ögon på uppvisningen. Införskaffade också en "suddpensel" tror de kallas så. helt rund och fantastisk att använda. blev riktigt förvånad. =)

Förra veckan blev det Ett läppstift och en roge. Allt från Make up Store.
Tänkte att man behöver lite färg när man ska ut och resa. =)

KRAM KRAM

Vill ha... =)


Foto: www.ikea.se   http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30152600

Ett grymt snyggt sko skåp som snyggt och enkelt förvarar (mina) skor på. =P




Foto: www.village.se / www.serholt.se
För att se hela villages sortiment: http://np.netpublicator.com/netpublication/n58865332

En så himmla snygg hylla. Vill ha i köket med alla fina plåtburkar på.



Synd att man inte får allt man vill ha =P men tur att man jobbar hela sommaren. Kan bli en bra sak att investera i för att pigga upp sig i höst. =)



Ett besked vore inte fel...




Skulle vara så skönt att veta när man ska flytta in i en lägenhet. Det är den här ovissheten som är den värsta. Min kreativitet är på topp och jag känner verkligen för att sätta "tänderna" i en gammal lägenhet och göra den till våran. Blir tokig på att inte få börja planera. Blir väldigt mycket mer jobb med nästa lägehet än denna. utmaningen blir större så klart. man har inte samma grunder att jobba med men jag ser verkligen fram emot en gammal lägenhet nu. har bara några krav. den ska ha balkong och vara ljus resten kan man ju fixa till själv. =)

Har för många ideer för mitt eget bästa just nu. har redan en rad olika typer at hallar, vardagsrum och kök färdigplanerad och inredda i huvudet. Väntar bara på att få sätta någon av dem i verket. Finns jo oändliga kombinationer för olika typer av rum. Känns skitkul att få testa på det igen.


Många Kramar till er alla för det stöd ni alltid ger mig. *=)



GRATTIS ROB! =)

Grattis Robert Pattinson till 24år!


Matiga muffins

Ett grymt bra recept att ha lätt till hands när det blir dags för utflykter eller bara ett mellanmål.
Matiga muffins med valfri fylling.

Muffins
3 3 dl vetemjöl
1.5 1.5 dl grahamsmjöl
1 1 tsk salt
2 2 tsk bakpulver
2 2 st ägg
0.5 1/2 dl olja
1.5 1.5 dl yoghurt/filmjölk

* Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll ner de blöta.
* Klicka ut i formar i en muffinsplåt fyll till ca 3/4.
* gö ett hål och tryck ner valfry fylling.
* sätt in i ugnen på 200grader i ca 15 min
* KLART!

Fylling:
Jag hade rester efter tacoköttfärs. blandar upp med lite tacosås, riven ost och extra krydda.
ska nog testa med mozzarella, rosmarin och strimlad parmaskinka.
Kombinera efter eget tycke. =)

Tips! Blanda olika mjölsorter. rågsikt, grahamsmjöl, vetemjölspecial, vetemjöl, dinkel, vetekli eller havrekli =)


Lycka till! !

VA?! 21! helt galet =)

Jag är bara så glad! skrek rakt ut när jag fick veta att jag klarade analysen! (en ren mardrömstenta) Jag fick 21 och G var sänkt till 19 för att det var så några som klarat det. Jag hade klarat den i alla fall med mina 21! Helt otroloigt!

Nu ska jag fortsätta å plugga med ett STORT leende på läpparna för imon är det tenta igen. Matte igen men med detta resultatet känns det faktiskt ganska bra. jag hoppas å hoppas att det går lika bra imon som med Analysen.




Många Många Klädjekramar Från mig =)

RSS 2.0