Bio ikväll

Tjoohoo!
nu blir det äntligen bio igen. ska se trollkarlens Lärling med Martin ikväll. Hoppas den är bra. verkar bra i alla fall. Ska bli skönt att hitta på något kul. Har haft mycket roliga saker nu under sommaren men paniken över att skolan snart börjar närmar sig. det är ju det att man måste börja plugga igen. borde liksom börjat för 2 veckor sedan men jag orkar verkligen inte. jag är helt slut på kvällarna efter en hel dags jobb men ska i alla fall börja emd att leta efter böckerna tror att det är ett bra första steg. Jaja jag har i alla fall bestämt mig för att inte stresa upp mig för något nu. Måste njuta av sommaren så gott det går men ni vet hur det är när man har ett ton med saker som man MÅSTE göra och inte har någon tid då är det svårt att unna sig en timme i solen.

Ha det toppen!
Kram kram Anna

Ny Telefon

Tjooo Hooo äntligen har jag en ny telefon. Men nu har så klart alla mina kontakter försvunnit kan ni skicka ett sms med era nummer till mig så vore jag så glad =) vill så klart kunna hålla kontakten med er. Jag har kvar mitt gammla varnliga nummer. så ni vet var ni kan hitta mig. 


Köpte en jättefin HTC legend.


Ha en härlig sommarkväll. Kram Kram

VÄLKOMMEN HEM!

Jag ser verkligen fram emot att du ska komma hem min kära vän! Min härliga barndoms vän kommer äntligen hem efter en lång vår i Frankrike och det är sååååå skönt att ha henne hemma i Sverige igen. Jag hoppas verkligen att jag ska hinna upp till dig och hälsa på! =)

Många Kramar till dig vännen!


jobb i receptionen

Hej hopp var ett tag sedan men som ni vet så har det varit en del med flytt och annat.
Denna vecka påbörjade jag min introduktion i reception och växel och det känns riktigt kul. Nästan allt jag lärde mig förra sommaren satt kvar i skallen så det var bara några små förändringar och nya arbetsuppgifter som skulle/ska läras in. Ska bli så kul med lite omväxling. Ser fram emot bio någon kväll denna veckan antagligen på torsdag kväll. Tjooo hooo vilken härlig vecka.

Saknar verkligen att blogga så jag hoppas jag kommer igång igen.

Ha en härlig kväll.

Kram Kram

RSS 2.0