Filmtips

Hej nu i juletid vill man ju gärna titta på en film och krypa upp i soffan så nu kommer ett filmtips från mig till dig. =)
Jag köpte Knight and day för ett tag sedan och älskaden den och så igår tänkte jag att mor och far min också skulle få se den och de bara älskade den också. Det är en otroligt rolig och spännande action/komedi som jag starkt kan rekomendera. igår blev det att jag kollade på den två gånger efter varandra helt galet!

Bild lånad från CDON.com där du kan hitta massor med bra filmer till bra priser.

Till er alla från ... mig :P

Julkramar

Nyfärgat hår!

Min kära svärmor har snällt färgat mitt hår. Det blev toppen. det är så skönt att resultatet blir bra när man väntat så länge med en låååååång utväxt. Använde Loreal Casting cream gloss i färgen 700 blond. Men jag kan lova att jag inte är blond. =) Så glad och vad det är billigt nu kan man ju färga det lite oftare än två gånger om året *=P 
Nu ska jag ha lillejul och snart är det julaffton!

Julkramar till er

Julklappar

Julmys på er!

Hoppas att det går bra för er i julstök och julshopping. Nu är snart alla julklappar inhandlade men man blir lika nervös varje gång man beställer på nätet ska de komma itid. Jag hoppas verkligen det. Bara 8 dagar kvar till Julafton.

Många julkramar på er

Bilen rullar igen!

Tjoo hoo!
idag har jag äntligen bytt barteriet till min bil med hjälp av pappa och Martin. Den startade på första försöket det är ju helt underbart. Så nu slipper jag antagligen ta bussen till skolan. TjooooHooooo! :D

Trevlig kväll!

Iskallt

I natt har det varit iskallt och detta påverkade minst sagt min morgon jag ställde klockan trotts att jag hade sovmorgon för att köra upp till Farmor men bilen ville inte starta. Man blir ju bara så trött! !  men det är inget att göra när det inte är en kotte på vår lilla parkering. och jag som varit så duktig att köpt startkablar och allt.

Hoppas ni fick en bättre start på er dag.


Ha en underbar Lucia för det tänker jag ha !

Tenta avklarad =)

Hej igår skrev jag ännu en tenta denna gång i hållfasstighetslära. Det skulle kunna ha varit vilken som helst men denna gång hade jag missat att anmäla mig att få skriva den. det svar jag då fick var att fortsätta plugga och hoppas att någon av de andra anmälda inte skulle dyka upp. vi var tre stycken som pluggat ihop som missat. Vem av oss skulle få skriva om det blev en plats? Det var helt klart det stoörsta orosmomentet inför tentan och inte längre själva tentan. När vi kommer till skolan visar det sig att det var 4 före i kön som inte heller hade anmält sig och när vi går till en annan sal var den en före ikön. det känndes så hopplöst. Men de väldigt snälla tentavakterna fixade skärmar så att i alla fall de 8 första i den kön där jag stod fick skriva gissa om det var en lättnad ! ! ! Men när man väl fort GLÄDJEBESKEDET att man fick skriva skulle man ju ställa om och lyckas klara tentan med. Så nu håller jag bara tummarna för att jag klarat denna. Det skulel vara en av de bästa julklapparna om man säger så. Då kan man ju till och med pusta ut under julen.

Nu ska jag ner och Köpa lite julklappar och bara ha en UNDERBAR söndag. Se till att du med får en! !

Många goa kramar från mig

Hej hopp

Ja det var ju minst sagt ett tag sedan nu men jag har verkligen levt i en bubbla nu. Det har varit så mycket i skolan och igentligen så är det inte över än men snart är det ju jul.
Det är verkligen helt underbart även om jag saknar lägenhet under denna tid. Jag är ute nästan varje dag och varje dag inser jag att jag inte kommer få någon. vågar inte riktigt ta någon när man inte vet hur det blir och så. Det är så här tt missar man mer än en kurs per termin i skolan så blir man av med bidrag och lån och då mina vänner är det inte kul med en lägenhet det räcker med klumepen i magen för allt man ska göra med plugg och så och då behöver man ju inte ekonomin också. Sedan vet jag ju inte vad som händer efter examen heller var man får jobb och så. Det känns verkligen jobbigt att inte få påbörja ett nytt liv ihop med min underbara pojkvän men det blir ju tid till det också. det är bara svårt att slå sig tillro och bo hemma när man så gärna vill ha något med honom. Ni vet ju hur mycket jag älskade lägenhet och det känns ju så trist att inte veta när man kan flytta till en. nu har jag äntligen fått skriva av mig lite och så får vi väl se vart jag tar vägen. Det finns så mycket som jag vill just nu men extremt få saker jag kan åstakomma så jag får lägga focus lite närmare och ta tentorna som de kommer och så en dag blir man ju klar och få påbörja allt det där underbar som jag saknar så mycket. Jag är evigt tacksam för alla som gör det så mysigt att bo hemma i alla fall. Mamma, pappa och svärmor, svärfar, "syster" de gör det ju inte till pest i alla fall =D


Massor av härliga ju kramar till er alla! ! !

RSS 2.0