BIL ! !

Tjoo hooo!
idag har jag köpt bil. en helt fantastisk bil. en Honda från -98 men den är så fin. min fösta bil och sommaren är räddad nu kan jag äntligen åka på semester och ha det skönt. 

nu är det dags att fixa lite klockan ringer ca 05.40 imon inte kul å stiga upp så tidigt.

Kram Kram Kram Kram =D

Borta Bra men hemma BÄST!

Och så var man hemma igen efter en helt fantatisk veckan. Kan knappt fatta att man är hemma igen och dags för jobb imon men tänkte visa några bilder från denna veckan. Inte så svårt att sakna detta ställe ska ni veta. Hotellet hette Eden Playa.

Detta var vårat vardagsrum och mitt sovrum.


Balkongen med havsutsikt

En "mix Paella" med mussler, hummer, havskräfor, kyckling och fläskkött.

Bläckfiskt, musslor, räkor, lax och tornfisk

Strandpromenaden i Alcudia där vi satt i sanden och åt middag en av kväll.

Bron från hotellet ner till havet. helt fantastiskt.

Favoritresturangen med havsutsikt på hotellområdet. (där vi åt paellan)

Polområdet.

Helt klart en resa att minnas. helt fantastiskt. En av dagarna var vi inne i Palma och shoppade. Det var en riktigt stor bonus. Nu är man hemma igen och dags för jobbet. ska bli riktigt kul att få träffa alla igen. en hel sommar sedan sist och i år är det 7:e året i rad som jag jobbar och äntligen dags för att bli arbetsledare. ska blir super kul. =) Får se hur kul det blir att ställa klockan på 05.20 bara ingen höjdare att gå upp tidigt men man det går nog bra om en vecka när man kommit in i rutinerna. Borta bra men hemma bäst. Helt klart!

Kram Kram

Varm dag.

Hej Hej.
Hade en skön varm dag tror det räknas som ganska varmt =)

Snart dags för mig att åka iväg med. Mallis ska bo på ett hotell Eden Playa. Ett fint hotell hoppas jag. Ska bli så skönt och roligt. Ha en Härlig vecka så ses vi när jag kommer hem igen =)

Ett stort Grattis till ELLA! Du är fantastisk!!

KRAM KRAM KRAM

Muffinskalas

Imon är det min sista dag i skolan som etta. Känns helt sjukt. Tenta på torsdag och sedan är det sommarlov för mig.
Vi ska ha muffinskalas i vår räknegrupp. jag ska alltså baka muffins. (killarna tyckte det var en mycket bra ide)  Blir kladdkaemuffins för under terminen är det dem som har varit mest populära. Har blivit ett och annat bak till skolan. *=) Känns så himmla kul.

Dock är det så sorgligt. Jag vill verkligen inte ha sommarlov just nu. vi har skitkul och till och med plugget är kul. Kan bero på att man börjar förstå vad man gör nu med =)hehe
kommer sakna alla härliga människor.

Dunderkramar till er Alla.

1 Juni.

Tjoohooo sommaren är här. Eller den verkar har stannat på vägen. Halv mulet, regn och 13 grader bläää.
Ska till skolan nu. ska försöka få tag i min lärare som inte kan svara på mina mail. i förra mailet fick jag. skrivk tillbaks om jag inte har svarat till tisdag morgon. och inte har han svarat. Det är lite trist tycker jag. Jag är liksom VÄLDIGT intreserad av att få ett betyg. 1 ,2 ,3 lugn nu. =)

Fysik plugg idag med. drar ihop sig till tenta på Torsdag. Känns inget bra alls. skitsvårt och kuggar man blir det inte omtenta förens i augusti och då har jag glömt allt igen. Vi får se. Längtar till Mallis nu. Åker på Lördag. Jobbigt som alltid att lämna honom hemma men får lära mig att leva med ett hejdå någon gång ibland. skulle vara så roligt att få alla de possitiva kännslorna utan de negativa för en gångs skull. att inte behöva säga hejdå. Men snart hoppas jag på någon ressa ut i europa med honom med. Ska planera den i minsta detalj så att den blir perfekt så att han får försmak för den. helt fantastiskt. =) Jaja skolan väntar. Kram kram

RSS 2.0