Bilder från kamerna =)

hej alla!
hittade lite bilder i min kamera har inte haft tid att lägga över dem. eller jag har inte prioriterat det i alla fall. Här kommer dem:

Små gosaker: detta är cockladbollar med extra mycket kakao i och sedan ligger en hasselnöt i mitten. De bruna är rullade i kakao.

En macka jag och martin gjorde efter en tidig morgonpromenad. Det är utmakad kycklingfile stekt med salt och peppar. Sedan har jag skuryt den i sena små bitar. I min hade jag också stekta färska champinjoner och martin hade gurka i sin=P Dessa var toppen och jag stog mig från 9 till 3 på dem medan jag pluggade matte i skolan.

Äntligen lite vårfint på balkongen slängde ut min vissna bollkryss ny så det var skönt att sätta lite grönska på balkongen. jag har valt rosmarin och timjan för de kan jag ta med när vi flyttar. sedan två tusenskönor och en murgröna. använde mitt påskris till att få lite höjd på kalaset.

God spenatsoppa som jag berättat om. riktigt gott att äta.

Panacotta. det är inte så lätt som man kan tro inte äns när man köper färdig på påse. Lyckades koka bärsåsen med grädden så den stelande inte och fick dra ner min gäster för att handla. Men men det gick till slut och ett gott skratt blev det. =) Eller hur? Men men nu har jag lärt mig att man ska göra den själv på grädde, vailjyoggi, vaniljsocker och gelantinblad.

Påskmuffins. ville baka något för att skingratankarna detta var den dag då vi bestämde oss för att säga upp lägenheten. Jag lovar er alla att det hjälper att baka när man känner sig nere. man är kreativ och man är syselsatt med det sjuker in och paniken lägger sig.

Pizza bullar. man borde  verkligen fylla frysen av dessa små. de är ju toppen att ta fram när man är hungrig.

Helgrillad kalkon hos mig och martin. Det var hur kul som helst men det tar sin tid.

Lime och apelsin Sil till jul. Blev jätteäklig så det receptet ska jag sluta med! blir kanske senapsil till nästa år =P


Knäcke. Jag bara äskar dessa knäckebröd och det är det fler i min omgivning som gör för en dubbelsatts gick åt på julafton. receptet kan hittas i Leilas "a pice of cake" och är underbart!



Nu är bilderna slut och jag ska försöka att uppdatera dem lite oftare än var 4:e månad =P

XO Anna

Bok av Steph ?

Hej kära vänner!

Någon som har läst Stephs nya bok? Verkar som att hon ska släppa någon ny snart och har släppt någon jag fattar inte vad de menar. någon som vet något om dessa böcker? kanske läst dem? Är i stort behov av ny avkoppling med en bok. blir galen på all matte och fysik. Kankske något annat boktips som är lika bra bra som hennes? =P

Vi hörs kära vänner

sockerburk

Hej hopp =)

har nu fått nys om att den underbara serien av burkar som ni tippsat mig om faktiskt har en stor sockerburk. den finns ju inte på Dimoda i stan så vet i katten hur jag ska hitta den. det måste vara et bra argument för att få åka till stockholm etter göteborg för att införskaffa en sådan fin burk eller? blir till att spara till både resa å burk till hösten.

någon som lyckats köpa bukar över nätet så att jag kan hitta en sida som går att lita på?


Nu börjar min lektion igen.

ha det stålande.

Kram Kram

shopping tur i citty

Hej hopp alla glada!
Kom nyss hem från en trevlig tur på stan med min barndomsvän A. köpte den helt underbar burk för mjöl. kännde att det allt var dags för mig med att införskaffa dessa underbara guldkorn. Men varför finns inte socker i stor för?? Någon som vet om det finns så MÅSTE du säga till. Är sugen på att spara å längta efter risburken med. man borde ju kunna ha lite buligur i den eller hur =P

Min nya fina burk å tack för tipset goa vänenr =)

Hej hopp

Hoppas att ni njuter i vårsolen. tror det kan bli en nriktig toppen dag idag. Sitter på lektion med Avancerad 3D CAD och ritar. och efter lunch blir det Mekanik i två timmar och sedan blir det HELG! ska bli så skönt. Hoppas på en skön eftermiddag på balkongen med min bok.

Många Kramar

Bloggvänner!

Hej alla goa bloggvänner. Alla ni som har en blogg kan väl skriva ner den till detta inlägg. Formaterade om datorn och tappade bort alla adresser. Skulle vara toppen att följa er igen.=)


Ha en go afton.

Kram kram

RSS 2.0