Annas Havrekakor

Hej!
Har haft lite mycket att tänka på. Men har hunnit baka mina Havrekakor igen. Gjorde dem med 72% choklad. det blir ganska chokladigt i och med att det är så lite socker i. Jag föredrar att ha ljuschoklad i. Men gör man de med mörkchoklad och gör dem mindre så är de en riktig hitt till en stor kopp kaffe. Så Fundera över vem som ska äta dem och vad du tycker är godast.

Lycka till. Så skriver jag så snart jag gör något mumsigt igen.

Kram

Kommentarer
Postat av: Karolina

Hej min vän :) Bakade också dom med 72%ig choklad. Tyckte nästan det kändes som lite salt och beskt? Fast de var goda, men tror de tjänar på att ha vänlig choklad. Tänk att jag bakade va?!

Haha, ha en bra december!



Kramar

2009-12-03 @ 19:38:24
URL: http://sofistikerat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad kul att höra. = )

Vi ses snart. och Fortsätt att baka.

Kramar

2009-12-10 @ 19:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0